Informatie

 

Home
Werkzaamheden
Informatie
Foto's
Wat kunt u
van ons verwachten
Contact

Niet alleen producten van hoge kwaliteit is van groot belang, maar juist de voorbehandeling van de te schilderen ondergronden is zeer belangrijk. Een goed opgebouwd en goed onderhouden verfsysteem zowel binnen als buiten is van groot belang voor de duurzaamheid en behoud van uw houtwerk en onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Om een duurzaam eindresultaat te behalen werken wij hiervoor alleen met kwaliteitsproducten van merken zoals:
- Sigma
- Caparol
- Veveo

Buitenschilderwerk

Met name het buiten schilderwerk is natuurlijk erg belangrijk, niet alleen omdat het een fraaie uitstraling geeft maar vooral omdat dit uw kozijnen beschermt tegen allerlei invloeden zoals bijvoorbeeld die van het weer; vocht; warmte; en koude. Buiten gebruiken we hiervoor een vochtregulerende verflaag, zodat het vocht wel het hout uit kan maar niet erin. Een op de juiste manier aangebracht en onderhouden verfsysteem beschermt uw houtwerk tegen deze weersinvloeden. Wilt u groten omkosten voorkomen, wees dan tijdig met het plegen van onderhoud.

Binnenschilderwerk

Ook het schilderwerk binnen is minstens zo belangrijk. Als dit niet goed word uitgevoerd en onderhouden, gaat dit ten koste van het buiten schilderwerk. Denkt u bijvoorbeeld aan openstaande kitvoegen, openstaande verbindingen en scheuren waardoor het vocht gemakkelijk het hout in trekt en hierdoor ook het buitenschilderwerk aantast. Voor binnen gebruiken wij hiervoor een afsluitend verfsysteem, zodat het vocht niet in het hout kan trekken.

Periodiek onderhoud

Als wij uw houtwerk hebben voorzien van een professioneel opgebouwd verfsysteem, is het dus van groot belang dat dit ook goed word onderhouden. Dit noemen we periodiek onderhoud, hierbij komen we na 3 jaar kijken welk onderhoud er gepleegd moet worden. Op deze manier kunt u uw houtwerk dus uitstekend beschermen en onderhouden, waarmee u de duurzaamheid van uw houtwerk en schilderwerk aanzienlijk verlengt.

Afwerking van wanden en plafonds.

Dit is voor het grootste deel voor de verfraaiing van uw woning van het bedrijfspand.
Hier onder vallen verschillende aspecten:
- Texen (verven) van wanden en plafonds
- Kwartsen
- Behangen
- Aanbrengen van sierlijsten
Doormiddel van uw voorkeuren kunnen wij voor u een passend kleur en materiaal advies opmaken, waardoor er in u woning of bedrijfspand de gewenste uitstraling ontstaat.